https://www.kalenderwereld.nl/nl/service/

  • |
  • |
  • Registreren
Klantenservice en contact

Bestellen:
Als uw bestelling compleet is, hebt u de keuze uit verschillende betaalmogelijheden. Controleer bij uw bestelling altijd uw adresgegevens.

Bestelling afhalen:
Het is eventueel mogelijk uw bestelling zelf op te halen. Dit kan door telefonisch of via email contact met ons op te nemen en een afspraak te maken. Het kan zijn dat deze afspraak niet op dezelfde dag of in dezelfde week kan plaats vinden. 

Betaalmogelijkheden:
Kalenderwereld.nl heeft verschillende mogelijkheden voor het betalen van uw bestelling:

Vooruitbetalen:
U kunt het totaalbedrag overmaken naar bankrekeningnummer 14.85.93.100, t.n.v.: Realaxe VOF
Klanten buiten Nederland (binnen de EU) hebben de volgende gegevens nodig voor de betaling aan:
Realaxe VOF
IBAN NL32RABO0148593100
BIC RABONL2U

Let op: vergeet niet uw ordernummer te vermelden bij de betaling!

PayPal/ Creditkaart:
U betaalt electronisch via PayPal. U betaalt met uw eigen e-mailadres en wachtwoord. Kijk voor meer informatie op de website van PayPal.
U kunt ook met uw Creditcard Betalen.

iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

Retourneren:
Retourneren mag binnen 14 dagen. Wij nemen het product alleen terug indien deze in dezelfde staat zoals geleverd. Dat wil zeggen dat de verpakking nog gesealed en dus ongeopend is. Bent u niet tevreden over het artikel, neem dan contact met ons op. Heeft het artikel op de juiste wijze retour gestuurd dan zullen wij het door uw betaalde bedrag zo snel mogelijk, (exclusief verzendkosten) maar uiterlijk binnen 30 dagen op uw rekening terugstorten. De kosten voor het retour zenden worden niet vergoed.

Retouradres:

Kalenderwereld / Realaxe VOF
Kardinaal van Enckevoirtstraat 19
5706 TW Helmond
Nederland


Terubetaling:
Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. (de verzendkosten worden bij terugbetaling in mindering gebracht. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/SWIFT nummer van hun eigen bank te vermelden. 
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Realaxe VOF heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Verkeerde artikel ontvangen:
Hebt u het verkeerde artikel ontvangen dan zijn uiteraard de verzendkosten voor onze rekening. Neem hiervoor contact met ons op.

Annuleren:
Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd kostenloos. 
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Realaxe VOF reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

Contactgegevens kalenderwereld.nl:

Kalenderwereld.nl
Kard.v.Enckevoirtstraat 19
5706 TW Helmond

Telefoon: 06 25130326 (werkdagen tussen 09:00 en 17:30)
Email: [email protected]
Bankgegevens
Rabobank 14.85.93.100
IBAN NL32RABO0148593100
BIC RABONL2U

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Socialmedia

KalenderWereld.nl 8.7 /10 - 3075 beoordelingen op Kiyoh.nl

© Copyright 2020 KalenderWereld.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce