KalenderWereld.nl

  • |
  • |
  • Registreren

Betaalmethoden

Geaccepteerde betalingsmethoden

Betalen met iDEAL
Betaal veilig, vertrouwd en gemakkelijk met iDEAL.
iDEAL is gebaseerd op internetbankieren. Dit betekent dat u kunt afrekenen in uw vertrouwde betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw bank. U gebruikt bij de betaling dezelfde hulpmiddelen als bij een betaling via internetbankieren (bijvoorbeeld Random Reader bij Rabobank, SMS-Tan bij Postbank, en e.dentifier bij ABN AMRO). De betaling wordt direct ten laste van de betaalrekening uitgevoerd. In dat opzicht lijkt het op een pinbetaling.

Hoe werkt iDEAL?
U plaatst een bestelling bij kalenderwereld.nl. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik op de iDEAL betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Tickets Nederland wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Als u beschikt over internetbankieren bij één van de deelnemende banken, kunt u met iDEAL betalen. U hoeft zich hiervoor niet apart aan te melden. Heeft u dit niet, vraag dit dan aan bij de deelnemende banken.

Zijn er kosten verbonden aan het betalen met iDEAL?
Alle klanten kunnen bij Kalenderwereld.nl gratis met iDEAL betalen.

Ik heb een betaling gedaan, hoe weet ik zeker dat ik heb betaald?

Na elke betaling met iDEAL ziet u een bevestiging die u kunt afdrukken of e-mailen. Ook vindt u achteraf in uw rekeningoverzicht uw betaling met iDEAL terug.

Bank- / Giro-overschrijving
U ontvangt na uw bestelling een bevestigingsmail met uw bestelling en de betalingsgegevens van Kalenderwereld. U kunt op uw gewenste wijze het bedrag naar ons overmaken, onder vermelding van uw ordernummer.

Credit Card
U kunt uw creditcard gegevens invullen na uw bestelling op onze beveiligde website. Nadat alle gegevens correct zijn ingevoerd, ontvangt Kalenderwereld bericht dat de betaling is verwerkt.

PayPal
U betaalt via een PayPal account die u zelf heeft aangemaakt op www.paypal.com. Kosten hiervoor zijn € 1,-

Betalen na ontvangst

Met de betalen na ontvangst module van MultiFactor kun je online shoppen zonder direct te hoeven betalen. Via deze betaalmethode kun je zelf bepalen wanneer je factuur betaald binnen de gestelde termijn van MultiSafePay. Deze factuur ontvang je twee dagen na ontvangst van jouw bestelling. Door deze eenvoudige betaalmethode is deze ook zeer geschikt wanneer je online bij ons winkelt via je mobiele telefoon. Wij brengen voor deze betaalmethode €2,95 in rekening voor de administratieve afhandeling en de creditcheck tijdens het plaatsen van je bestelling. Je kunt de module 'betalen na ontvangst' al gebruiken vanaf €15,00 met een maximum van €250,-. Let op! Je eerste bestelling met deze betaalmethode heeft een maximum van €150,-.
MultiFactor voert voor Kalenderwereld het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaalverzoek van MultiFactor via e-mail ontvangt om de gekochte producten te betalen.

Ter goedkeuring van jouw verzoek achteraf te betalen voert MultiFactor een gegevenscontrole uit. MultiFactor hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot achteraf betalen niet geautoriseerd worden, dan kunt je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact met MultiFactor opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar de MultiFactor website.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Socialmedia

KalenderWereld.nl 8.7 /10 - 3075 beoordelingen op Kiyoh.nl

© Copyright 2020 KalenderWereld.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce