KalenderWereld.nl

  • |
  • |
  • Registreren

Privacyverklaring

Privacyverklaring Kalenderwereld.nl 

Wijzig cookie instellingen

24 mei 2018

Uw privacy is voor kalenderwereld.nl van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de
privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de webwinkel kalenderwereld.nl allemaal doen met informatie die we over u te weten komen.

Wanneer u vragen heeft, of wilt weten welke gegevens we precies van u bijhouden, neem dan contact op met KalenderWereld.nl.

Afhandelen bestelling
Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij uw IP adres, naw-gegevens, geslacht, e-mailadres en factuuradres. Hier hebben wij een legitiem belang bij. Wij bewaren deze informatie tot uw bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Verstrekken aan derden
Wij werken met een aantal bedrijven samen, die alle of een deel van de de hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen en gebruiken. Wij hebben met al deze partijen een AVG verwerkersovereenkomst.

Voor de functionaliteit van de website maken we gebruiken van een aantal zogenaamde Apps, hieronder zullen we deze opsommen met de (persoons)gegevens die ze (kunnen) gebruiken:

Parcel Pro - voor gebruik van de App App Parcel Pro. Met deze App zijn we in staat geautomatiseerd labels te creëren waarop
de gegeven staan van het bezorgadres van de bestelling en eventueel de gekozen DHL Parcelshop. Gedurende een periode van ten minste 3 maanden worden de persoonsgegevens van de ontvanger opgeslagen welke in het verzend- & supportproces nodig kunnen zijn. Parcel Pro verwerkt bijvoorbeeld deze gegevens:

- Naam
- Contactpersoon
- Postcode
- Nummer
- Straat
- Plaats
- Land
- E-mailadres
- Telefoonnummer


Justuno - voor gebruik van de App Justuno Conversion Optimization waarmee we onze klanten onsite promoties en kortingscodes kunnen aanbieden.Deze App gebruikt alleen uw e-maildres wanneer u besluit deze in te vullen in het promotiescherm.

Wiser - voor gebruik van de Wiser Search, deze APP slaat geen persoonsgegevens op maar kunnen er wel bij om
de functionaliteit "sorteren op populariteit mogelijk te maken" binnen Wiser Search.

KiyOh - Ratings and Reviews. Deze app wordt gebruikt voor de Klantbeoordelingen. Kihog gebruikt de volgende persoonsgegegevens: naam, emailadres en ip adres afkomstig van de klant(en)van KalenderWereld.nl alsmede naam en emailadres van contactpersonen van KalenderWereld.nll.


Voor de betalingen en het leveren van de bestellingen werken wij samen en delen we gegevens met:

Betaalproviders: Multisafepay; Billink B.V.; Paypal
Bezorgdiensten: DHL; PostNL

Statistieken en profilering
Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze webwinkel Met deze statistieken verbeteren we onze webwinkel om zo bijvoorbeeld alleen nog relevante informatie te laten zien. Wij kunnen je persoonsgegevens met elkaar combineren om meer over jou te weten te komen. Uiteraard zullen wij je privacy te allen tijde respecteren. Wil je dit niet, dan kun je dit altijd aan ons melden.

Hiervoor gebruiken wij uw ip-adres, laatst bekeken producten en aangeschafte producten. Wanneer u bij ons een account heeft en bent ingelogd zullen we ook uw e-mailadres en naw-gegevens gebruiken.

Contactformulier en Nieuwsbrief
Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres, naw-gegevens en wanneer u deze invult, uw telefoonnummer. Hier hebben wij een legitiem belang bij. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie.

U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin leest u nieuwtjes, tips en informatie over onze producten. Dit abonnement kunt u op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeld (unsubscribe) link.Uw e-mailadres wordt alleen met uw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat u het abonnement opzegt.

Andere partijen
Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.

Reclame
Wij willen u graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:
• per e-mail
• via social media


U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Elke e-mail bevat een afmeldlink. U kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken. U kunt dit uiteraard ook telefonisch aan ons melden.

Cookies
Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat u die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat u ons weer bezoekt.

Wanneer u onze webwinkel voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om uw akkoord voor het gebruik van deze cookies.

U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze webwinkel werken dan niet goed meer.

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen.

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om uw privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:
• Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer uw persoonsgegevens invoert

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage en wijzigen van uw gegevens
Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons
opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U hebt de volgende rechten:

• uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
• inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
• het laten corrigeren van fouten
• het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
• intrekken van toestemming
• bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
KalenderWereld.nl / Realaxe V.O.F.
Kardinaal van Enckevoirtstraat 19
5706 TW Helmond
Nederland
info@kalenderwereld.nl
06-25130326

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Socialmedia

KalenderWereld.nl 9 /10 - 2789 beoordelingen op Kiyoh.nl

© Copyright 2018 KalenderWereld.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce